Deel je gedigitaliseerde 8mm filmpjes online

Gepubliceerd op 19 augustus 2023 om 15:27

Hoe upload je een gedigitaliseerde 8mm film naar je YouTube-kanaal.


YouTube is een geweldige manier om je door Marc Media Service gedigitaliseerde 8mm filmpjes met je familie en vrienden overal ter wereld eenvoudig te delen. Meestal zul je die persoonlijke herinneringen alleen maar met een selecte groep mensen willen delen. Gelukkig is het mogelijk om een video privé of verborgen op YouTube te uploaden. Zo kun jij alleen de films op je kanaal zien en bepalen naar wie je een uitnodiging stuurt om ze ook te kunnen bekijken.


  Zo eenvoudig werkt het

  1. Meld je aan bij je YouTube-account of maak een account aan.
  2. Ga ga naar je kanaalpagina.
  3. Klik op de knop "Uploaden".
  4. Selecteer de gedigitaliseerde 8mm film die je wilt uploaden.
  5. Klik op de knop "Geavanceerde instellingen".
  6. Selecteer het tabblad "Privacy".
  7. Kies de optie "Privé".
  8. Klik op de knop "Uploaden".

  Na het uploaden kun je direct delen

  Zodra je video is geüpload, kun je de link delen met zoveel mensen als jij maar wilt. Ze kunnen de video bekijken op hun computer, smartphone of smart TV.


  Enkele tips voor het delen van een privé film op YouTube:

  • Stuur de link via e-mail of een andere berichtenapp zoals bijvoorbeeld Whatsapp.
  • Deel de link op sociale media.
  • Plak de link in een blogpost of op een website.

  Je kunt ook een link naar een privé video op YouTube delen via een YouTube-link. Een YouTube-link is een korte URL die je kunt gebruiken om een video te delen zonder de volledige YouTube-URL te delen. Om een YouTube-link te maken, ga je naar de video die je wilt delen en klik je op de knop "Deel". Kopieer de link die wordt weergegeven en plak deze in een e-mail, een bericht of een andere plek waar je de video wilt delen.


  Voordelen van het delen van een privé video op YouTube

  Er zijn een aantal voordelen aan het delen van een privé video op YouTube. Ten eerste is het een veilige manier om je video met anderen te delen. Alleen de mensen met wie je de link deelt, kunnen de video bekijken. Ten tweede is het een gemakkelijke manier om je video met anderen te delen. Je hoeft geen andere dure online omgeving te gebruiken en je hoeft geen ingewikkelde codes aan te maken. Ten slotte is het een geweldige manier om feedback op je gedigitaliseerde herinneringen te krijgen. Je kunt de link naar je oude 8mm filmpjes delen met vrienden of familie en hun om hun reactie vragen.


  Conclusie

  Het delen van een privé video op YouTube is een geweldige manier om je gedigitaliseerde 8mm films met anderen te delen zonder dat ze openbaar zichtbaar zijn. Het is een veilige, gemakkelijke en effectieve manier om feedback van je familie en vrienden op je oude 8 mm filmpjes te krijgen.


  Bekijk hier een voorbeeld

  Klik op deze link en bekijk een gedigitaliseerde film uit 1952 op het privé kanaal van Marc, van Marc Media Service.

  Reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn geen reacties geplaatst.