Wat klanten van ons vinden

We waarderen je reactie op onze diensten en onze website. Dit helpt ons om de service steeds te verbeteren

Reactie plaatsen

Reacties

Henk Jan
12 dagen geleden

Fantastisch werk van Marc! Zeer tevreden overe de kwaliteit! Absoluut een aanrader.

Tineke
5 maanden geleden

Ik ben heel tevreden met de kwaliteit, service en snelheid van Marc Media Service. 16 bandjes aangeleverd. Binnen 3 dagen staat alles op een usb stick en beschik ik over de voor mij zeer waardevolle beelden.

Ton
5 maanden geleden

Een echte aanrader. Een doos vol 8 mm films die zeker van voor 1968 gedateerd moesten zijn. Een deel ooit wel gezien, blijkt achteraf. Nu eindelijk voor de hele familie digitaal beschikbaar. De oudste fragmenten dateren zelfs uit de jaren dertig. Snel en goed werk geleverd, inclusief extra laswerk waarover goed werd gecommuniseerd.

Laura
5 maanden geleden

Perfect! Zeer snelle levertijd en goede kwaliteit, mooie prijs!
Directe communicatie, werkt heel fijn. Een echte aanrader!

c.m.kortsmit
5 maanden geleden

Fijne communicatie,duidelijke afspraken kunnen maken. Afspraken voor retour zending op de juiste wijze nagekomen. Prijzen super, een aanrader.

Gozewijn Koppenol
5 maanden geleden

Het was een feest om al die oude 8 mm banden, die al jaren lagen te verstoffen nu via USB op de eigen televisie te kunnen zien. Na aflevering was alles binnen een week gedigitaliseerd. Het verleden naar het heden gebracht. Goede kwaliteit!

B.L. Meijer
6 maanden geleden

Marc heeft goed werk afgeleverd. Alle films binnen een week gedigitaliseerd en terug op 2 usb sticks. De film zien er goed uit. Goed en betaalbaar. Een aanrader voor iedereen

Jan Hulsinga
6 maanden geleden

Heel blij met Marc Media Service.
Binnen enkele dagen alle films gedigitaliseerd en op een usb stick terug gekregen. Fijn persoonlijk gesprek gehad en zeer tevreden met het resultaat. Kan het iedereen die nog oude 8 mm filmpjes heeft liggen aanbevelen.

Melissa Hoffmann
7 maanden geleden

Zo fijn, al onze herinneringen van videobanden naar USB gedigitaliseerd. Contact gezocht met Marc Media Service via Instagram, vrijwel direct antwoord en afspraken waren snel gemaakt. Met 3 dagen hadden wij de banden weer retour. Aanrader dit!

M. D.
7 maanden geleden

Alle 8 mm films van ons gezin uit de 70/80 jaren over laten zetten door Marc. Wat een feest om ze weer terug te kunnen kijken. Heel goed geregeld ook met het terugzenden van de filmpjes incl de bestanden op USB. Nogmaals bedankt!